О meni

Moje ime je Nikola Todorovic, rođen sam 1987. godine u Nišu. Stekao sam zvanje, Diplomirani Socijalni Radnik, kada sam 2017. godine diplomirao na Fakultetu za medije i komunikacije, pri univerzitetu Singidunum u Beogradu. Prakticar sam Reiki metode i veliki zagovornik pozitivizma.

Od najranijeg detinjstva se bavim muzikom, prvo harmonika, onda klavijature, a zatim i pevanje. Volim prirodu i umetnost, psihologiju i ostale  prirodne nauke. Mogu da kažem za sebe da sam iskren i pošten čovek, avanturističkog duha i uvek pozitivnog stava.

Od 2018.godine bolujem od kancera na debelom crevu. Preživeo sam četiri operacije, a od Novembra 2020.godine imam ugrađenu kolostomu. Više o mentalnom zdravlju, hemioterapijama i mojoj borbi sa ovom opakom bolešću, možete pročitati u tekstovima koji se nalaze na ovom sajtu.

Moja misija je da pre svega pomognem svim ljudima da budemo bolji, zdraviji i uspešniji, da postanemo svesni sadašnjeg trenutka jer samo tako možemo da kreiramo bolje sutra.

Budite toliko slobodni da mi pišete komentare i predloge. Pišite kojim temama bi ste voleli da se bavimo u budućnosti . Svaki vid podrške mi puno znači, share, like or follow, ovde, a i na društvenim mrežama biće prava stvar. Hvala. Stojim vam na raspolaganju za sva pitanja.

%d bloggers like this: