sad g7a1ab00a2 1280 1 1

Anksioznost

Stranica anksioznost vam donosi puno korisnih članaka o fobijama, strahovima, napadima panike, emocijama, nemirima i mentalnom zdravlju.

Anksioznost

Anksioznost

Ako uzmemo u obzir činjenicu da je anksioznost zastupljena u celom svetu, sigurno je da postoji potreba za pronalaženje više načina, saveta i korisnih informacija za njeno preovladavanje. Međutim, inspiraciju za ovu temu sam pronašao na po malo neobičan način.

Naravno, napadi panike i stresne situacije koje sam doživeo su deo nekog iskustva, ali način na koji sam se ja izborio sa svojim problemima me je podstakao na to da sada pružam podršku svim ljudima kojima je podrška potrebna.

Postoji mnogo pitanja i odgovora vezanih za ovu temu, ali sigurno je da sve veći broj ljudi prolazi, ili je u nekom trenutku svog života prolazilo kroz ovaj problem. Zbog toga je veoma važno da se ujedinimo i pomognemo jedni drugima, pa tako olakšamo i prevaziđemo probleme.

Tako je i nastala grupa na Facebook-u, postavio sam dugme ispod ovog teksta, koja je u konstantnom porastu i u ovom trenutku broji oko četiri hiljade članova. Ponosan sam na sve ljude koji su pristupili grupi jer mogu da vidim kako su tu jedni za druge i nesebično dele savete i svoja iskustva.

To mnogo znači svima koji su u problemu, a naravno i meni kao osnivaču, jer je jedan od plodova mog zalaganja, truda i posvećenosti. Hvala svima koji čitate ovaj tekst, i drago mi je da ste me pronašli ovde. Nadam se da ćete isto tako pronaći nešto vredno za vas, i da ćete biti podstaknuti ka pozitivnim promenama.

Ostanite u dobrom raspoloženju, budite zdravi i srećni. Želim vam svako dobro. Živeli!