thinking g73dcf0534 1280 1

Podsvest – Prava moć podsvesti

Za sve ono što vam se dešava u svakodnevnom životu, zaslužna je isklučivo podsvest! Ona kontroliše disajne organe, organe za varenje, reguliše telesnu temperaturu, upravlja ćelijama i energijom koja je u nama i kontroliše sve funkcije u organizmu.

Podsvest

Prava moć podsvesti

Da li ćete onda imati dilemu kada je reč o njenoj moći? Verujem da nakon ovog teksta sigurno nećete dovesti u pitanje moć podsvesti, kao ni sve blagodeti koje nam ona pruža. Ispod svesti, negde duboko zakopana podsvest upravlja našim životom i glavni je krivac za sve što nam se manifestuje u svakodnevnici.

Glavni tok upravljanja, podsvest dobija kao kordinate još od najranijeg detinjstva. Dakle, to znači da se percepcija razvijala još kad smo bili deca. Tada se sve svodilo na shvatanja da li je nešto tačno, a da li je stvarno?! Kasnije, kako se čovek razvija i raste, tako i podsvest održava korak sa vremenom.

Međutim, ono što je vaša percepcija, na podsvesnom nivou usvojila kao istinu ili stvarnost, kasnije može odrediti tok vaših misli, uverenja i stereotipa. Ali svakako je dobra vest da svoju podsvest možete programirati i reprogramirati, tako da radi za vas!

Naravno, to nije ni malo lak posao, ali je definitivno moguće učiniti čuda sa vašom podsvesti. Pogotovo zbog činjenice da se na nju može direktno uticati sugestijom ili autosugestijom. Dovoljno je, na primer, pre spavanja izneti svoje zahteve, želje i očekivanja, a ako to dovoljno dugo radite, vaša podsvest će to prihvatiti kao istinu i krenuće u realizaciju zadatih programa.

spin pen gff24191c7 640 1 1

Afirmacije

Afrimacije nam služe kako bi smo svojoj podsvesti stavili do znanja tačno kakav život želimo da manifestujemo, pa tako izdajemo naredbu i prilazimo korak bliže ostvarenju ciljeva i ambicija. Izgovaranje afirmacija može biti veoma moćna metoda privlačenja, ali i sigurnosti, mira i blagostanja.

board g9f35b2ba9 640 1

Vizualizacija

Kada vizualizujemo, odnosno kroz maštu stvaramo slike, osećamo dodire i realnost, ustvari svojoj podsvesti dajemo temelj za izgradnju onih stvari koje najviše želimo. Ima ona stara poslovica – ako možeš da zamisliš u glavi, držaćeš to u ruci! I to je veoma velika istina, nekoliko stotina puta proverena i potvrđena.

Naravno, afirmacije i vizualizacija su kombinacija i neka vrsta rada na sebi koja neminovno donosi rezultate, ali biće potrebno da prođe određeni vremenski period. Tada su plodovi koje ubiramo slađi, a svakako doživjaj uspeha i potvrda da podsvest radi, nema cenu.

Meditacija

Meditacija

Meditacijom se mogu kombinovati i predhodne dve metode, ali obično je najdelotvorniji način da se podsvest pripremi za prikupljanje pravih informacija, upravo meditiranje sa nekom opuštajućom muzikom. Postoji puno frekvencija na kojima naš um može biti programiran, ali siguran sam da ćete na internetu pronaći baš ono što vama odgovara i tako uspeti da prilagodite svoj um za ono što sledi.

Podsvest će svakako nastaviti da upravlja informacijama i da ih prikuplja na svakom koraku, ali taj mali segment koji mu vi posvećujete vam može doneti mnogo blagodeti u životu. Poboljšanje zdravlja, mir, slobodu, stabilnost, samopouzdanje, kredibilitet, autoritativnost, kompetentnost, pa čak i one materijalne stvari!

Podsvest - Prava moć podsvesti

Zaključak

Kada stvari krenu na bolje, onda ćete znati da ste na dobrom putu i tada nikako nemojte prestati ili odustati! Obično se dešava da čovek krene, bude istrajan neko vreme, rezultati samo što se nisu manifestovali, a on prosto odustane. Tada se vraća u svakodnevnu kolotečinu i nastavlja da živi život po automatizmu, što nikako nije dobro.

Treba ostati istrajan i strpljiv dovoljno dugo, bar dok ne krenu prve manifestacije! Onda dobijaš „vetar u leđa“ i stvari postaju mnogo jasnije, konkretnije i zdravije! Džozef Marfi je u svojoj knjiz „Moć podsvesti“ detaljno opisao celokupnu proceduru i sve blagodeti naše podsvesti, pa vam ovu knjigu toplo preporučujem!

Ostanite zdravi! Slobodno se obratite za sva vaša pitanja. Budite pozitivni i vedrog duha, postanite entuzijastični pa istražite ovaj sajt preko glavnog menija, sigruno ćete pronaći nešto zanimljivo, korisno i kvalitetno. Pogledajte i grupu, pozovite prijatelje, šerujte tekst, lajkujte, komentarišite i dajte sugestije i kritike. Do sledećeg čitanja, živeli!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.