customer magnet g526b911fd 1280 1

Zakon privlačenja – iskustva i saveti

Ako ste nekada doživeli da dobijete baš ono o čemu ste nedavno razmišljali, sigurno je da ste na trenutak osetili kako funkcioniše zakon privlačenja. Naravno, možda je ovaj zakon malo kompleksniji nego što se čini na prvi pogled, ali i nije tako komplikovan kada jednom shvatite kako funkcioniše i kakvu moć zapravo ima.

Zakon privlačenja

Zakon privlačenja

Svi živimo po nekim zakonima. Neke su nam nametnuli države i vlasti, ali postoje i oni prirodni zakoni koji su isti za sve, ma gde da se nalazite u ovom trenutku. U ovom tekstu ćemo se baviti isključivo zakonom privlačenja i pokušati da oktijemo sve njegove dobre strane.

Sigurno vam se dogodilo da sa nekim pričate o nekoj osobi, a ta osoba vam se ubrzo javi ili vas nazove telefonom. Neki to zovu još i telepatija, ali ja sam uvek za ovaj termin, zakon privlačenja. Naime, ako budete dovoljno dugo istrajali u nameri da nešto dobijete, vi ćete definitivno u svoj život privući to nešto, i to se zove zakon privlačenja.

Naravno, sreća je u tome da to nešto ne dobijete odmah, ne bi bilo zanimljivo i verovatno bi ste veoma brzo izgubili interesovanje, a i nekako nije prirodno. Lepota se krije u činjenicama, a ovo su neke od njih:

  • ono što želite, ako dovoljno dugo maštate o tome, biće u vašim rukama, pre ili kasnije
  • zakon privlačenja funkcioniše uvek i svuda, bez ograničenja
  • ako ga kombinujete sa afirmacijama i autosugestijom, doživećete čuda
  • ako postanete svesni ovog zakona, i kombinujete ga sa moći sadašnjeg trenutka, manifestacije su još brže i lakše
  • kada jednom okusite njegovu moć, tada kreće zabava
  • možete ga primenjivati i koristiti na sve segmente života (materijalne i duhovne)

Bilo da koristite termin molitva, telepatija, afirmacija ili nešto treće, jedno je sigurno, ako budete dovoljno uporni ostaćete zapanjeni rezultatima. Naravno, u početku morate paziti na sadašnji trenutak, na izgovorene reči (uzrečice ), ali kasnije kada to prevaziđete, sve je mnogo lakše.

Na svom repertoaru imam hiljadu primera i veoma sam uzbuđen što ću to moći da podelim sa vama u ovom tekstu. Ako ostanete do kraja saznaćete kako sam pomoću zakona privlačenja pronašao ljubav svog života, ostvario svoj dečački san i kupio auto o kome sam sanjao, i sigurno najvažnije, kako sam se izlečio od raka debelog creva.

Manifestacije

Manifestacije

Ljubav

Dugo je trajala moja potraga za pravom ljubavi. U nekim trenutcima sam već pomišljao da je prekasno i da nema nade za mene, ali i da ću verovatno ostariti sam. Naravno, ulazio sam u ljubavne veze, ali ubrzo shvatao da to nije ono što meni treba.

Jednog dana na poslu, dok sam obilazio hraniteljske porodice sa koleginicom, našao sam vremena za kratku meditaciju u autu, i to sam i uradio. Zavalio se u udobno sedište seata ibice, zatvorio oči i krenuo da maštam. Maštao sam o toj pravoj ljubavi koju priželjkujem.

Pokušavao sam da zamislim svaki detalj, svaki zagrljaj i poljubac. Nisam nikako uspevao da jasno vidim lice te osobe koja je predstavljala moju pravu ljubav, ali sam istinski uživao u svakom trenutku tada. Ubrzo sam završio sa meditacijom i nakon samo nekoliko trenutaka, dobio poruku od jedne devojke sa kojom sam se ranije dopisivao.

Ponovo je krenulo dopisivanje i mi smo dogovorili sastanak. Bio sam presrećan i znao sam da je to neki znak. Sada je bilo potrebno da sve prepustim univerzumu. Više nisam slao poruke i tokom cele nedelje održavao sam to uzbuđenje pri samoj pomisli na sastanak koji treba da se dogodi.

Došao je i taj dan. Poslao sam poruku i ubrzo dobio odgovor da se sastanak najverovatnije neće desiti. Veoma razočaran ostajem kod kuće i razmišljam o tome kako ću da pogledam dobar film i da zaspim. Kao i mnogo puta pre toga, opet ništa od moje vizuelizacije, ništa od zakona privlačnosti, ništa od svega.

Međutim, ubrzo shvatam da nije dovoljno samo uraditi vizuelizaciju, potrebna je akcija. Nakon kratkog dogovora sa dve prijateljice, odlučujem da ipak izađem i da dopustim stvarima da mi se dogode. Sve se odigrava veoma sporo. U grad stižemo tek pola sata iza ponoći.

Ali odmah kreće dobra energija i zezanje. Otišli smo na neku žurku i krenuo je fenomenalan provod, ali kao da je nešto nedostajalo. Ubrzo opet ostvarujem kontakt sa devojkom sa kojom je trebalo da se sastanem istog dana. Vreme prolazi, ništa se ne dešava, ništa ne požurujem.

Veče se bliži kraju i već je skoro četiri časova iza ponoći. Nekako skupljam hrabrosti i šaljem poruku da bi bilo sjajno kada bi smo mogli da se sada sastanemo. Gle čuda, ona pristaje i dok si rekao keks, mi se sastajemo. Moje dve drugarice i ja smo je pokupili taksijem i svo četvoro krećemo kod jedne od mojih prijateljica kući.

Kao da je noć tek počela. Lagano kreće upoznavanje, razgovor, smeh i već mi se sve dopada kod nje. Ubrzo je usledio i prvi poljubac. Bilo je čarobno, mislio sam da sanjam. Svitanje novog dana, mi na terasi koja ima pogled na ceo grad, rodila se nova ljubav, isplatilo se sve, ipak sam sanjao o tome i sada je stvarno.

Materijalne stvari

Materijalne stvari

Opet ću se vratiti na jedan citat starog monaha iz Grčke, svetog Porfirija. „Ako si bogat samo sa onim što lopovi mogu ukrasi i moljci pojesti, šta će biti sa tobom ako lopovi zaista ukradu i moljci pojedu? „

Dake, materijalno nije toliko važno u životu, ali opet nam je dato na korišćenje. Kako bi smo uživali u nekim stvarima, olakšali sebi svakodnevnicu i zadovoljili neke svoje potrebe povezane sa egzistencijom. Nikada se nemojte vezivati za materijalne stvari, koristite ih.

Nemojte zaboraviti da smo mi prolazni na ovom svetu i da sve materijalno posedujemo, ustvari ne posedujemo već koristimo neko vreme. Ostvarite egzistenciju toliko da imate novca da kupite hranu, vodu, krov nad glavom, ali i tek toliko da možete da putujete, ili nešto drugo što bi vas usrećilo. Bolje je biti srećan nego bogat.

Eto celog života sam želeo da vozim džip. Još kao klinac sam zamišljao kako ću sa svojim džipom osvajati nepristupačne terene, putovati na daleka mesta na kojima nikada pre nisam bio, naravno sa svojom porodicom. Kako ću odalamiti muziku do kraja i voziti se nikamo, bez cilja, samo iz uživanja.

Bezbroj puta sam vizuelizovao trenutke u kojima ulazim u svoj novi džip, dok vozim svoj stari auto, zamišljao kako sam visoko u novom, pokušao da stvarno doživim i osetim to. Imao sam tu sreću da je i moja sadašnja supruga priželjkivala isto to. Kada smo stupli u brak, dogovorili smo se da ćemo jednom kupiti naš džip.

Nakon tri godine braka, bili smo spremni. Odlazili smo na probne vožnje, testirali i istraživali po internetu, sve o modelima, prednostima, manama, opremi, ekonomičnosti i raznim drugim stvarima vezanim za naš san, novi džip. Nismo imali para da ga priuštimo, ali smo ipak maštali.

Jednog dana sam se vratio sa hemioterapija, onako izmučen i ne baš dobrog raspoloženja, krenuo sam da po milion i dvesta osamdeseti put pogledam oglase. Tada je izašao oglas koji mi je privukao pažnju. Odmah smo se spremili i otišli na test vožnju.

Nakon kratke vožnje, razgovora i pregovora, mi smo dali kaparu za svoj novi džip. Osećaj fenomenalan, ali opet, kao da smo već znali da će se to desiti pa smo nekako bili spremni na to. Već sutradan, skupili smo novac i dovezli ga kući. Svi su bili u šoku, mislim da smo i mi tek tada shvatili šta se dešava. Hej, pa mi smo kupili svoj novi auto, svoj san, tako spontano, neočekivano, nakon toliko godina, desilo se!

Zakon privlačenja - iskustva i saveti

Zdravlje

Najvažni segment u životu svakog čoveka je zdravlje. Bez zdravlja nemaš ništa, nisi niko i sve je drugo manje važno. Dugo sam se borio sa kancerom da debelom crevu, preživeo četiri operacije, osamnaest ciklusa hemioterapija, a najverovatnije ću otići i na petu operaciju kako bi mi uklonili stomu na stomaku.

Pisao sam o tome u svom predhodnom tekstu, tako da sada neću puno pričati o svojoj borbi sa tom bolešću, već ću vam otkriti koje sve pogodnosti donosi zakon privlačenja, kada znate kako da ga koristite. Naravno, vreme je taj činilac koji radi za nas, pa je onda samo potrebno maštati, vizuelizovati, verovati i preduzeti akciju.

Tokom lečenja suočavao sam se sa brojnim izazovima. Bolovi, mučnine, pad raspoloženja, nedostatak samopuzdanja, sramežljivost, tuga, očaj, povišena telesna temperatura, krvarenja, ožiljci, pa opet bolovi, strahovi, crne misli, strahovi, depresija, beznađe i.t.d.

Verujem da ste shvatili da nije bilo lako, i da je trajalo. Ali ono što je na kraju najvažnije, to je pobeda i uspeh. Vizuelizacija toga je naravno predhodila, mnogo puta izgovorene afirmacije, verovanje i molitve, meditacije, fizička aktivnost i ishrana, gubitak telesne mase, pa onda gojaznost.

Sve se to dešavalo, ali je sve prošlo. Na kraju ti ostaju ožiljci, sećanja, i neka neopisiva snaga da kreneš dalje. Da budeš pametniji, da koristiš sve što ti je od Boga dato, a to je zakon privlačenja. Milion puta sam sebio ponovio, zdrav si, dobro si, sve je u redu, samo izdrži i ne predaj se, proći će sve ovo.

Tako je i bilo, sada nakon skoro četiri godina uspona i padova, sa ponosom mogu da vam kažem, pobedio sam rak debelog creva. Ono što je interesantno, tokom lečenja sam uvek gledao one koji su već uspeli da pobede rak. Moj tata, prijatelji, poznanici, različiti slučajevi za koje sam čuo, uvek mi je fokus bio na njih, kad su oni mogli, uspeću i ja.

Nisam se obazirao na priče onih koji nisu uspeli i sada su pokojni, ili se još uvek bore na neki svoj način. Takve priče su me naravno uznemiravale, ali ubrzo sam uspevao da ih se otarasim i da postavim fokus na dobre, prave, uspešne pobednike.

Žao mi je svih koji nisu uspeli, saosećam se sa svima porodicama koje nekoga žale, i osećam tugu kada shvatim da možda nisu imali prave savete, prave primere, pravu podršku i svoju ličnu volju ili moć da pobede na kraju. Neka im je laka zemlja, neka počivaju u miru, ja sam pobedio za njih. Pobediće još neko, siguran sam, i nadam se da će moji tekstovi bar malo doprineti tome.

Zakon privlačenja

Zaključak

Sve što želiš možeš da ostvariš, potrebno je samo malo volje, htenja upornosti, mašte, vere, akcije i strpljenja. Pusti vreme neka radi za tebe, preduzmi nešto ali ne forsiraj ništa. Opusti se i posmatraj kako se čuda dešavaju, tu pred tvojim očima.

Pokaži zahvalnost i oseti ljubav. Moli se i maštaj, maštaj puno i uvek kada si u mogućnosti. Preduzmi akciju kako bi svoje snove približio realnosti. Zamišljaj svoje snove kao da su se već ostvarili i sve je moguće. Posmatraj sebe kao magnet za dobro zdravlje, za ljubav, novac, mir, sreću i blagostanje.

Sve će se manifestovati pre ili kasnije, samo budi strpljiv i uradi nešto povodom toga što tako snažno želiš. Nadam se da te je ovaj tekst pronašao u dobrom zdravlju, da će ti biti od koristi i da će ti pomoći da napreduješ i ostvariš svoje snove. Nikada nije kasno da se sanjaju novi snovi. Živeli!